• Arkiv

SVERIGES REGERING — 0,6 procent av de oinjicerade amerikanerna är friska, alla andra har alla ”civilisationens sjukdomar”. — SVERIGE GRANSKAS 2023 07 09

 

 

Advokat dr Reiner Fuellmich —

0,6 procent av de ovaccinerade amerikanerna är friska, alla andra har alla ”civilisationens sjukdomar”.

 

 

2023-07-08  Sanningen om vacciner! Advokat dr Reiner Fuellmich delger i denna intervju vad som är synnerligen mycket stort allmänt intresse för mänskligheten, SPRID VIDARE TILL ALLA SKATTEBETALARE, maskinöversättning, citat

 

0,6 procent av de ovaccinerade amerikanerna är friska, alla andra har alla ”civilisationens sjukdomar”.

 

 

I detta avsnitt av ICIC samtalar Dr Reiner Fuellmich med Greg Glaser, förespråkare för hälsofrihet i Kalifornien, chef för National Coalition of Physicians for Informed Consent och Dr Paul Thomas, barnläkare från Oregon USA om den medicinska meningen och bakgrunden till vaccinationer i allmänhet och deras skrämmande destruktiva hälsoeffekter på vuxna och särskilt barn.

 

 

Varifrån kommer egentligen påståendet att vaccinationer skulle vara förknippade med förbättrad hälsa? Vem gynnas av detta systematiska tillvägagångssätt, som snarare kan beskrivas som ett slags affärsmodell, och som knappast längre har något att göra med sund medicinsk behandling?

 

Vetenskapligt grundade studier av Dr Paul Thomas visar tydligt att ovaccinerade vuxna och barn inte drabbas av tillstånd som autism och andra kroniska sjukdomar, medan vaccinerade människor lider av ett orimligt stort antal av dessa sjukdomar.

 

Han bevisar att det finns en koppling mellan vaccinationer och sjukdomar som bara introducerades av regeringar när de startade vaccinationskampanjer förklädda till hälsovård.

 

All rättslig inblandning i denna upprörande fråga är undertryckt, för om dessa fakta och orsakssamband skulle nå allmänheten och de drabbade människorna skulle stämma, skulle varje stat vara bankrutt på nolltid.

 

Dr Paul Thomas tystades omedelbart i början av den så kallade ”Coronapandemin” med censur och återkallandet av hans licens att utöva läkaryrket, eftersom han valde att skydda människor från skada genom att ange medicinska fakta och argumenterade på grundval av databaserad vetenskap.

 

Med utgångspunkt i det skamliga exemplet med dr Paul Thomas och hur hans detaljerade och databaserade studier har behandlats, står det gång på gång klart varför yttrandefriheten är så oerhört viktig för ett samhälle. Det är grunden för att forskning och vetenskap ska fungera och frodas.

 

Ny kunskap kan bara skapas om all information tillåts flöda och inte undanhålls, censureras och stämplas som ovetenskaplig av enskilda kretsar.

 

Lyssna alltid på den andra sidan, ha en öppen diskussion och ta personligt ansvar för din hälsa. Oavsett om det gäller rättsväsendet eller den akademiska världen är yttrandefrihet och förmågan att informera och bli hörd hörnstenarna i ett sunt, demokratiskt samhälle.

 

 

SE VIDEO INTERVJU OCH SPRID VIDARE TILL ALLA SKATTEBETALARE

https://rumble.com/v2yv9ie-06-ungeimpfte-amerikaner-sind-gesund-alle-anderen-haben-alle-zivilisationsk.html

 

 


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu